Jørgen Mortensen

Beskæftigelse: Frikirkepræst. 
Nygårdsplads 14. 6. tv., 2605 Brøndby

Jeg er præst i Københavns Frikirke, og er med i Skovbos bestyrelse fordi unges opvækst interesserer mig. Deres personlige dannelse og udvikling, deres intellektuelle, kreative og åndelige udvikling fortjener de bedste vilkår. 

Skovbo Efterskole er fagligt i top, og jeg er ret betaget af den pædagogiske klang lærere og personale slår an. De unge ’bliver til’, de udrustes til livet i et miljø, hvor den enkelte finder sig selv, som en del af et fællesskab. Den kristendom Skovbo Efterskole præsenterer er bredt funderet i dansk kirkeliv med begge ben på jorden og et åndepust fra Himlen  - det begejstrer mig. Jeg bliver selv stimuleret hver gang jeg er på Skovbo Efterskole og fornemmer dynamikken mellem de unge og lærerne, bevægelsen frem i livet med at ’blive sig selv’, både åndeligt, fagligt og personligt.

Michel Van Der Linden

Martin Lester