Martin Lester

Beskæftigelse: IT konsulent
Kongstedparken 4, 4200 Slagelse

Jeg arbejder til daglig med store IT projekter hos Nets, hvor vi styrer Dankortet, som danskerens foretrukne betalingsmiddel og en lang række andre finansielle services, som fx NemID og Betalingsservice. Tidligere har jeg været Frikirkepræst i Kristent Center i Slagelse. Alle mine 3 børn har gået på Skovbo efterskole og her har jeg set dem blive formet som mennesker og knytte vigtige venskaber – som pt. ser ud til at blive for livet.

Det har givet mig lyst til at være med i og bidrage som bestyrelsesmedlem. Jeg ser min rolle i bestyrelsen som primært støttende, og sekundært udfordrende og kontrollerende ift. Skovbos ledelse og medarbejderne og det er altid inspirerende, når vi får mulighed for at møde elever face2face og se deres begejstring for Skovbos miljø. Personligt er jeg begejstret for Skovbos nuancerede og velafbalancerede kristne profil, hvor der er højt til loftet, kun få færdige svar og meget plads til spørgsmål, refleksion og dannelse af individuel personlighed – menneske først og dernæst ung og kristen efter eget valg. For få år siden blev jeg bidt af en gal Golfspiller – et spil, som man aldrig kommer til at mestre – men mit livsmål hedder single-digit Handicap og vil kræve en større investering af 1000-tals timer.

Jørgen Mortensen

Finn Håkansson