Peter Toldam (næstformand)

Beskæftigelse: Lærer/IT-konsulent. 
Jernbane Allé 55, 1.1, 2720 Vanløse

Børn og unge har altid været en vigtig del af mit liv, først som spejderleder på Nørrebro, og senere som lærer i København og Grønland. Blandingen af friluftsliv, kvalitetsfællesskab med andre – og Vor Herre - fascinerer mig stadigvæk ved spejderarbejdet. Det er også kvaliteter, som jeg ser tydeligt slå igennem i undervisningen på Skovbo Efterskole. 

For snart 15 år siden tilbragte vores søn et utroligt indholdsrigt år på efterskolen, som har sat markante spor i ham og hans kammerater for resten af livet. Kombinationen af religiøst ”højt til loftet” med plads til tro og tvivl, intensiv faglig udbytte og et respektfuldt, gensidigt kammeratskab imellem de enkelte elever og lærerne imponerede mig dengang, som nu. Ønsket om give mit lille bidrag til denne fremragende skole er årsagen til min bestyrelsespost. 

Professionelt arbejder jeg nu med at lave IT-systemer til sundhedssektoren. Fritiden deles imellem familie, friluftsliv, spejderarbejde og Korskirkens Baptistmenighed. Daglig transport og hyggeture foretages allerhelst på min 25 år gamle motorcykel. 

René Trost Tryck (formand)

Stine Lundbak