Danmark Spiser Sammen 

Danmark Spiser Sammen strækker sig over hele året med to nedslag i uge 17 og uge 45. Formålet er at få os alle til at kigge op og række ud. Og at få de mange initiativer til at vokse og sprede sig. Så man som enkeltperson bliver hjulpet på vej til at række ud og invitere naboen, den fremmede, forældregruppen eller fodboldklubben til en øl, en kop kaffe, en pizza eller måske en middag.
— danmarkspisersammen.dk
fb-banner.jpg

Vi på Skovbo Efterskole, vil gerne blive bedre til at række ud, møde nye mennesker og pleje vores mange relationer. Et skoleår er travlt og det kan være svært at finde tidspunkter, hvor man kan invitere mennesker. Derfor er vi glade for at være en del af Folkebevægelsen mod Ensomhed og kunne åbne dørene til et fællesskab i særklasse, nemlig et efterskolefællesskab.

Om arrangementet

Du bliver inviteret til et gratis, varmt måltid, hvor du og dit følge kommer til at sidde iblandt vores elever. Undervejs i måltidet vil der være forskellige indslag til ære for vores gæster. Når måltidet er slut er man velkommen til at tage hjem, eller blive hængende, hvis man har lyst til det.

Du kan læse mere om arrangementet og hvordan man tilmelder sig ved at klikke på knappen 👇🏻